Онлајн квиз: ЕУО2 - Проверете си го знаењето за чистиот воздух и стандардите на ЕУ

Онлајн квиз: ЕУО2 - Проверете си го знаењето за чистиот воздух и стандардите на ЕУ

kopce1

Кликни на сликата за да те одведе на онлајн квизот - МКД   АЛБ
Kviz Screenshot