fbpx

Дали на дете му следува дел од имотот на родителите после нивната смрт доколку имотот го препишат на сосема трето лице?

Дали на дете му следува дел од имотот на родителите после нивната смрт доколку имотот го препишат на сосема трето лице?

Одговара адв. Натали Петровска од Коалицијата Сите за правично судење