fbpx

Дали полицаец или инспектор има право да прави претрес на автомобил или на лице без налог за претрес?

Дали полицаец или инспектор има право да прави претрес на автомобил или на лице без налог за претрес?

Одговара адв. Натали Петровска од Коалицијата Сите за правично судење