fbpx

Дали во Македонија има услови за закон за истополови бракови?

Дали во Македонија има услови за закон за истополови бракови?

Дали во Македонија се создадени услови за донесување закон за истополови бракови?

Одговара Драгана Дрндаревска од Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“