fbpx

Што ќе добијат граѓаните од новиот ребаланс на буџетот?

Што ќе добијат граѓаните од новиот ребаланс на буџетот?

Што ќе добијат граѓаните од новиот ребаланс на буџетот?

Одговара Весна Гарванлиева Андонова од Центарот за економски анализи (ЦЕА)