Добродојдовте!

„Природата не е место за посета. Таа е наш дом.“


Шумарскиот факултет и граѓанската иницијатива „ГоСакамВодно“ организираат предавање со еко-активистките кои беа дел од акцијата за спасување на шумата Хамбахер во Германија.