fbpx

Зошто политиката ги поставува судиите, а не квалитетот на луѓето што треба да бидат судии?

Зошто политиката ги поставува судиите, а не квалитетот на луѓето што треба да бидат судии?

Одговара Вера Коцо, поранешен судија на Врховниот суд на РМ и член на управниот одбор во Инситутот за човекови права

Видео

Повеќе видеа
Watch the video

Дома

 

Res publica Javen interes 990x80

Блог