Енергетска правда е релативно нов концепт во теоријата. Се однесува на идеја дека секој има пристап до безбедна, достапна и одржлива енергија[1], додека товарот е распределен и заедниците се...

Влатко Секуловски Призмата на вредностите и поимите кои се користат во македонските учебници за основното образование не ја развиваат граѓанската перцепција кај децата и не ги подготвуваат за...
Нема повеќе содржини

300x250

             
             
fb   twit   instagram   youtube
             

blank

 

testovi banner