fbpx

Што е Државен завод за ревизија?

Што е Државен завод за ревизија?

Видеото е изработено од Вестминстер фондацијата за демократија во соработка со Центарот за економски анализи.

Погледни го видеото и #Прашај.

Што е Државен завод за ревизија?
Watch the video

Што е Државен завод за ревизија?

kopce1

Видеото е изработено од Вестминстер фондацијата за демократија во соработка со Центарот за економски анализи.

Погледни го видеото и #Прашај.