fbpx

Емисија 360 степени сезона 3 бр.48

Емисија 360 степени сезона 3 бр.48

Емисијата 360 степени е првично емитувана на 27 март 2017 година (понеделник) на телевизијата Алсат-М и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Емисија 360 степени сезона 3 бр.48
Watch the video

Емисија 360 степени сезона 3 бр.48

kopce1

Емисијата 360 степени е првично емитувана на 27 март 2017 година (понеделник) на телевизијата Алсат-М и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.