fbpx

Најдобриот македонски млад научник работи на проект за вештачка интелигенција за кинеска компанија

Најдобриот македонски млад научник работи на проект за вештачка интелигенција за кинеска компанија

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Најдобриот македонски млад научник работи на проект за вештачка интелигенција за кинеска компанија
Watch the video

Најдобриот македонски млад научник работи на проект за вештачка интелигенција за кинеска компанија

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.