fbpx

Храната на депонии, граѓаните гладни

Храната на депонии, граѓаните гладни

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Храната на депонии, граѓаните гладни
Watch the video

Храната на депонии, граѓаните гладни

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.