fbpx

Уште едни избори со хаотичен Избирачки список

Уште едни избори со хаотичен Избирачки список

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Уште едни избори со хаотичен Избирачки список
Watch the video

Уште едни избори со хаотичен Избирачки список

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.