fbpx

Правни и практични замки - дали новите јазични одредби за судството ќе бидат применливи

Правни и практични замки - дали новите јазични одредби за судството ќе бидат применливи

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Правни и практични замки - дали новите јазични одредби за судството ќе бидат применливи
Watch the video

Правни и практични замки - дали новите јазични одредби за судството ќе бидат применливи

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.