fbpx

Зошто стоката запленета од Царина тешко се донира и скапува во магацините?

Зошто стоката запленета од Царина тешко се донира и скапува во магацините?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Зошто стоката запленета од Царина тешко се донира и скапува во магацините?
Watch the video

Зошто стоката запленета од Царина тешко се донира и скапува во магацините?

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.