fbpx

VoxPops: Минимална плата

VoxPops: Минимална плата

Дали тој што ја донел минималната плата во Македонија може да живее со неа? Дали зголемувањето на минималната плата ќе значи отпуштања на оваа категорија лица? Вие прашувате, граѓанските организации ви одговараат.

Видео

Повеќе видеа
Watch the video

Дома

 

Res publica Javen interes 990x80

Блог