fbpx

Ако го видите нашиот Марко бушав и неиспеглан не е затоа што го мрзи да пегла и да се чешла туку затоа што му стигна сметката за струја. Па, затоа овој пат бевме до ЕВН по одговор на прашањето на Марко „Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ти ја исклучи струјата?“. И не заборавајте чиста сметка, долга љубов и долги ракави за пеглање!

Повеќе ...

На Коки, комшијата на Марко му пукна цевка. Нашиот Марко проба да му помогне ама за водоводџија не го бива, ама затоа за да најде одговор и на најтешките одговори е експерт. Овој пат Само прашај и Марко беа до јавното претпријатие „Водовод и канализација“ по одговор на прашањето на Коки „Кој е одговорен за дефект на водоводна цевка што се наоѓа пред водомерот на станот?“

Повеќе ...
Нема повеќе содржини