fbpx

Дали морам да ги платам сметките за одржување на зградата иако не живеам во таму?

Дали морам да ги платам сметките за одржување на зградата иако не живеам во таму?

Почнува месецот, доаѓа платата, но за жал доаѓаат и сметките. Ти стигна сметката за одржување на зградата во која имаш стан, па си викаш зошто да плаќам кога не живеам таму? #СамоПрашај и Марко ги прескокнаа шалтерите и стигнаа до одговор на ова прашање.

Дали морам да ги платам сметките за одржување на зградата иако не живеам во таму?
Watch the video

Почнува месецот, доаѓа платата, но за жал доаѓаат и сметките. Ти стигна сметката за одржување на зградата во која имаш стан, па си викаш зошто да плаќам кога не живеам таму? #СамоПрашај и Марко ги прескокнаа шалтерите и стигнаа до одговор на ова прашање.