fbpx

Дали ми следува отпремнина од здравствена установа ако земам пензија од починатот сопруг?

Дали ми следува отпремнина од здравствена установа ако земам пензија од починатот сопруг?

Одговара Мирјанка Алексевска од Министерството за труд и социјална политика