fbpx

Дали смее работодавачот во замена за дневница за работа на празник на работникот да му даде слободен ден?

Дали смее работодавачот во замена за дневница за работа на празник на работникот да му даде слободен ден?

Одговара Санела Доневска од Конфедерација на слободни синдикати на Македонија