fbpx

Зошто ако има мораториум на градење во општина Центар се уште се гради на некој локации во оваа општина?

Зошто ако има мораториум на градење во општина Центар се уште се гради на некој локации во оваа општина?

Одговора Емил Лазаревски, портпарол на општина Центар