fbpx

Дали исплатата на минатиот труд има врска дали работникот потпишува договори на одредено или неодредено време?

Дали исплатата на минатиот труд има врска дали работникот потпишува договори на одредено или неодредено време?

Одговара Мирјанка Алексевска од Министерството за труд и социјална политика