fbpx

Дали оддалеченоста од работното место влијае врз преместувањето на вработените во јавниот сектор?

Дали оддалеченоста од работното место влијае врз преместувањето на вработените во јавниот сектор?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за труд