fbpx

Дали извршител има право да извршува средства кои се добиени од невладини организации за лекување на болно лице?

Дали извршител има право да извршува средства кои се добиени од невладини организации за лекување на болно лице?

Одговара Мартин Сопронов од Институтот за човекови права