fbpx

Дали ќе се реши проблемот со снабдувањето со природен гас на топланата Скопје Север?

Дали ќе се реши проблемот со снабдувањето со природен гас на топланата Скопје Север?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град Скопје