fbpx

Дали стажот стекнат во друга земја автоматски се внесува или треба да се достави некаква документација?

Дали стажот стекнат во друга земја автоматски се внесува или треба да се достави некаква документација?

Одговара Мартин Сопронов од Институтот за човекови права