fbpx

Каде може да се обратам за стипендии за учество на талентирани деца на меѓународни натпревари?

Каде може да се обратам за стипендии за учество на талентирани деца на меѓународни натпревари?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и спорт