fbpx

Дали смее работодавачот да му одбие денови од годишниот одмор на работникот кога фирмата не работи поради корона вирусот?

Дали смее работодавачот да му одбие денови од годишниот одмор на работникот кога фирмата не работи поради корона вирусот?

Одговара Наташа Петковска од Хелсиншкиот комитет за човекови права