fbpx

Добив отказ од фирмата поради корона вирусот. Дали имам право на оштета?

Добив отказ од фирмата поради корона вирусот. Дали имам право на оштета?

Одговара Ина Џугуманова од Хелсиншкиот комитет за човекови права