fbpx

Дали пратениците одлучуваат со свои глави или со главите на лидерите на партиите?

Дали пратениците одлучуваат со свои глави или со главите на лидерите на партиите?

Одговара Златко Димитриоски од граѓанската асоцијација МОСТ