fbpx

Irinka Buhova: Dasma, pagëzimet, petullat dhe tubimet e ngjashme janë ideale për përhapje të KOVID 19

МК

“Virusi është respirator dhe transmetohet përmes teshtitjes, kollitjes, të folurit me zë, këndimit, qeshjes”, thotë Irinka Sotirova Buhova, drejtore e Inspektoratit Shtetëror shëndetësor dhe sanitar. Çdo tubim më i madh familjar do të thotë rreth 100 të ri të infektuar potencial dhe shuplakë ndaj personelit mjekësor. Prandaj shtyni maturat, dasmat, zgarat, pagëzimet dhe tubimet e ngjashme, këshillon doktoresha.

 

Тагови:

Поврзани написи