fbpx

Одлучуваш ли правилно за твоите финансии?

Дали си финансиски писмен? Носиш ли правилни одлуки поврзани со планирање на семејниот буџет, подигнување кредит или штедење? За да го изгледаш видеото ти требаат само 3,45 минути, а ќе добиеш бесплатни упатства како да управуваш со твоите финансии. #Прашај

Видеото е изработено од Институтот за комуникациски студии.

Тагови: