fbpx

Онлајн квиз: Колку знаете за енергетска ефикасност?

На што најмногу се троши енергија во македонските домови, што најмногу се користи за загревање на домот, од каде најмногу се губи енергијата? Како да препознаете дека вашиот дом има потреба од повеќе изолација? Реши го квизот и #Дознај дали сте енергетски ефикасни, можеби само делумно запознаени или воопшто не знаете што опфаќаат мерките на енергетска ефикасност?

Кликни на сликата за да те одведе на онлајн квизот - МКД   АЛБ
online kviz lokalni izbori glasanje

Тагови: