fbpx

Онлајн квиз: Колку знаеш за локалните избори и гласањето?

Дали знаеш доволно за локалните избори и за начинот како се спроведува гласањето? Или можеби се сметаш себеси за експерт за избори? #Дознај со решавање на квизот.

Кликни на сликата за да те одведе на онлајн квизот - МКД   АЛБ
online kviz lokalni izbori glasanje

Тагови: