fbpx

Како да комуницирате со новинарите

Секогаш кога имате доволно факти, можете да го убедите новинарот дека имате навистина добра приказна.

Видеото е изработено од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и е првично објавено на www.iks.edu.mk. 

Тагови: