fbpx

Твојот глас е само твое право

Пријави неправилности во избирачкиот список, притисоци или поткуп на гласачи на бесплатниот број 080 080 080. 

Видеото е изработено од граѓанската организација МОСТ. Погледни го видеото и #Прашај

Тагови: