fbpx

Шест совети како да се заштитиме од манипулациите

Шест совети како да се заштитиме од манипулациите

Институтот за комуникациски студии ви ја претставува втората епизода со нашиот суперхерој Новко. Никој не сака да биде изманипулиран од медиумите, а Новко во оваа епизода ни нуди и шест совети како да се заштитиме од манипулациите.