fbpx

Креирање на слајдшоу од фотографии со Flickr

Креирање на слајдшоу од фотографии со Flickr

Видеото е изработено од граѓанската организација Метамофрозис и е првично објавено на www.metamorphosis.org.mk.

Креирање на слајдшоу од фотографии со Flickr
Watch the video

Видеото е изработено од граѓанската организација Метамофрозис и е првично објавено на www.metamorphosis.org.mk.

Видео

Повеќе видеа
Watch the video

Дома

 

Res publica Javen interes 990x80

Блог