fbpx

Соопштение за јавноста

Соопштение за јавноста

Кога пишувате соопштение за јавноста мора да напишете добро структурирана вест според сите новинарски стандарди и притоа да биде точни, прецизни, едноставни и јасни.

Видеото е изработено од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и е првично објавено на www.iks.edu.mk

Соопштение за јавноста
Watch the video

Кога пишувате соопштение за јавноста мора да напишете добро структурирана вест според сите новинарски стандарди и притоа да биде точни, прецизни, едноставни и јасни.

Видеото е изработено од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и е првично објавено на www.iks.edu.mk

Видео

Повеќе видеа
Watch the video

Дома

 

Res publica Javen interes 990x80

Блог