fbpx

Реформите во образованието треба да почнат од училишните тоалети

Едвај се чека одлуката на Владата за прогласување на езерото Треска за туристичка развојна зона што ќе го отвори патот за „слатки“ субвенции за инвеститорите и за распродажба на земјиште за изградба на хотелски комплекс, викенд куќи и станбени објекти. Никој не нуди конкретно решение за прочистување на водата во езерото, кое дваесетина години е затворено поради загадување.

 

Истражувањето се вчитува...

reformite vo obrazovanieto treba da pochnat od uchilishnite toaleti intro

Тагови: