fbpx

Научи

На „стари години“ учат за медицински сестри за да избегаат

Голем број повозрасни граѓани се запишуваат во средното училиште „Наце Буѓони“ во Куманово за да се преквалификуваат во медицински сестри со единствена цел да се јават на повикот за недостиг од персонал во Германија и да се иселат од земјава...

images na acik Na stari godini ucat za medicinski sestri za da izbegaat samoprasaj

На „стари години“ учат за медицински сестри за да избегаат

Голем број повозрасни граѓани се запишуваат во средното училиште „Наце Буѓони“ во Куманово за да се преквалификуваат во медицински сестри со единствена цел да се јават на повикот за недостиг од персонал во Германија и да се иселат од земјава...

Тагови