fbpx

Како да се убедат градежните фирми да работат за јавниот интерес?

Како да се убедат градежните фирми да работат за јавниот интерес?

Кога ќе изгради зграда, еден инвеститор е одговорен можеби за илјада жители, но локалната администрација и Министерството за транспорт и врски се одговорни како ќе се гради цел град и цела држава.

Целиот видео подкаст ResPublica гледајте го ТУКА.

Како да се убедат градежните фирми да работат за јавниот интерес?
Watch the video

Како да се убедат градежните фирми да работат за јавниот интерес?

kopce1

Кога ќе изгради зграда, еден инвеститор е одговорен можеби за илјада жители, но локалната администрација и Министерството за транспорт и врски се одговорни како ќе се гради цел град и цела држава.

Целиот видео подкаст ResPublica гледајте го ТУКА.