fbpx

Што ќе донесе мораториумот за градење во Центар?

Што ќе донесе мораториумот за градење во Центар?

Во многу чудна атмосфера се правени деталните урбанистички планови во Центар, покажува евалуацијата на градењето во општината. Изготвувањето на плановите траело многу долго, а правилниците и законот често се менувале.

Целиот видео подкаст ResPublica гледајте го ТУКА.

Што ќе донесе мораториумот за градење во Центар?
Watch the video

Во многу чудна атмосфера се правени деталните урбанистички планови во Центар, покажува евалуацијата на градењето во општината. Изготвувањето на плановите траело многу долго, а правилниците и законот често се менувале.

Целиот видео подкаст ResPublica гледајте го ТУКА.