fbpx

Дали дрвјата вистински се ослободуваат?

Дали дрвјата вистински се ослободуваат?

Колку дрвја во Скопје досега се ослободени, дали ослободувањето се врши правилно и како бетонот ги уништува дрвјата? На овие прашања за „Само прашај' одговараат Кирил Сотировски од Шумарскиот факултет - Скопје и Маргарита Качуркова од Општина Центар.

Снимател: Зоран Догов
Монтажа: Борче Крстевски

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Дали дрвјата вистински се ослободуваат?
Watch the video

Дали дрвјата вистински се ослободуваат?

kopce1

Колку дрвја во Скопје досега се ослободени, дали ослободувањето се врши правилно и како бетонот ги уништува дрвјата? На овие прашања за „Само прашај' одговараат Кирил Сотировски од Шумарскиот факултет - Скопје и Маргарита Качуркова од Општина Центар.

Снимател: Зоран Догов
Монтажа: Борче Крстевски

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.