fbpx

Максимален учинок за минимална плата?

Максимален учинок за минимална плата?

kopce1

Шефе, се радувам на повисоката минимална плата. Кога ќе ја добијам? Норма? Превисоко поставена? Погледнете го инфографикот за „максимален учинок за минимална плата“ и информирај се! Постави свое прашање на: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

maksimalen ucinok za minimalna plata