fbpx

Дали се гледа крајот на спорот за името и што ако не се реши?

Дали во Македонија лебди лажен оптимизам дека е почеток на крајот на решавањето на спорот за името со Грција? Но, што ако не се реши проблемот со името? Погледнете ги гледиштата на професорите Тони Дескоски од Правниот факултет и Силвана Мојсовска од Економскиот институт. Гледајте го целиот ResPublica видео подкаст „Регионалното поврзување како услов за евроинтеграциите“.

Тагови: