fbpx

Даночни решенија за непрофитниот сектор

Какви даночни решенија се потребни за невладините организации? Каков е даночниот третман во рамките на проектните активности? Кога невладините организации треба да плаќаат данок на добивка? Одговорите ги побаравме од Павле Гацов од агенцијата Про Агенс.

Погледни го видеото и #Прашај.

Тагови: