fbpx

Голем број повозрасни граѓани се запишуваат во средното училиште „Наце Буѓони“ во Куманово за да се преквалификуваат во медицински сестри со единствена цел да се јават на повикот за недостиг од...
Повеќе
Нема повеќе содржини

             
             
fb   twit   instagram   youtube
             

blank