fbpx

Дали одењето во пензија според бенефицираниот стаж зависи од работникот или работодавачот може да му го прекине работниот однос кога ќе го исполни условот?

Одговара Ружица Фотиновска од Фондот на пензиско и инвалидско осигурување на Република Северна Македонија.

Тагови: