fbpx

Каде да се обратам за информации за акциите од Пелагонија на починатиот сопруг?

Сопругот е починат и има акции од Пелагонија. Никој не сака да ми каже дали ми следува надомест. Каде да се обратам?

Одговара Андријана Марковска од Македонското здружение на млади правници.

Тагови: